Totem Tabela
Buradasınız: Anasayfa / Blog
5 Eylül 2019, Perşembe
Totem Tabela
Bu konuda firmamız özellikle İstanbul başta olmak üzere Türkiye’nin birçok noktasında profesyonel bir ekip ile hizmet vermektedir. Bu ekip sayesinde keşif, tasarım, üretim ve uygulama hizmetleri bir araya getirilmektedir.
Totem Tabela

Totem tabela İstanbul

 

Can Reklam Tabela kalite standartlarını her zaman koruyan bir yapıya sahiptir. Bu kalite standartları ile birlikte üretilen totem tabela en uzak noktadan dahi net bir görüntü oluşturur. Bu sayede marka bilinirliği ve iyi bir tanıtım açısından avantaj sağlar. Özellikle daha büyük boyutlu uygulamalar yol kenarları veya şehir merkezlerinde dikkat çekici bir sonuç oluşturur. Zira bu uygulama diğer tabela sistemlerine göre daha yüksek bir maliyet ortaya çıkarır. Bu kapsamda ödenen yüksek maliyete karşı olarak geri dönüşü yüksek bir ürün elde edilmelidir.

 

Totem tabela sahibinden

Totem tabela üretimi gerçekleştirmek için öncelikle yerinde keşif çalışması yapılmalıdır. Örneğin, bir alışveriş merkezi tarafından totem tabela hizmetleri talep edilebilir. Bu hizmet genellikle totem tabela İstanbul kapsamında birçok müşterimiz tarafından alınmıştır. Bugüne kadar birçok noktada uyguladığımız tabela örneklerini kolaylıkla görebilirsiniz. Alışveriş merkezleri tarafından seçilen totem tabela sistemlerinde genellikle kasetli uygulamalar yer alır. Yani öncelikle bir kolon ve temel tabela oluşturulur. Kolon üzerinde en üst noktada büyük bir boyut ile temel tabela yer alır.

 

Totem tabela ölçüleri

Temel tabela alışveriş merkezinin ismi ve logosu ile hazırlanır. Daha sonrasında aşağıya doğru inen bir kaset sıralaması ile anlaşmalı markaların tanıtımları gerçekleştirilir. Başka bir örnek vermek gerekirse, bir mobilya mağazası şehrin giriş noktasında totem tabela talep edebilir. Bu tabelanın çok büyük bir boyuta sahip olması istenebilir. Bu durumda öncelikle kolon ardından büyük boyutlu tabela hazırlanır. Bu tip bir tabela üretimi için alüminyum kompozit, pleksiglas veya germe branda malzeme tercih edilebilir.

 

Totem tabela çeşitleri

Işıklı totem tabela, Hazırlanan tasarım ile tabela üretildikten sonra montaj çalışması yapılır. Firmamız bazen çok yüksek boyuta sahip tabelalarda vinç kullanımı ile dahi montaj yapabilir. Çünkü bazen istenilen totem tabela ölçüleri çok büyük boyutlara ulaşabilir. Firmamız tarafından yapılacak tüm üretimlerde hangi boyutta olursa olsun, istenilen profesyonel uygulama sağlanabilir. Özellikle şehir dışı alanlarda yani oto yol ve cadde kenarlarında dev uygulamalar talep edilmektedir. İşletmeler bulundukları sektörlere göre en uygun boyut ile hizmet talep edebilir.

 

Totem tabela fiyatları

Tabelacılar esenler, Günümüzde birçok büyükşehirde totem tabela sistemleri kent alanlarında veya çevre yolları gibi noktalarda görülebilir. Bu uygulama için klasik olarak kolon ve tabela birleşimi yerine farklı tasarımlar tercih edilebilir. Örneğin dört tarafı pleksi malzeme ile örülmüş bir prizmatik tabela tercih edilebilir. Geometrik tasarım açısından yani görsellik açısından firmamız çok özel üretimler sağlayabilmektedir. Uygulamalarda malzeme kesimi, oyma, giydirme, dijital baskı gibi her alan konusunda gereken son teknoloji sistemler ile hizmet veriyoruz.

 

Totem tabela örnekleri

Totem tabela nedir, Bu sayede modüler olarak gördüğünüz her totem tabela sistemini örnek alarak totem tabela fiyatları ile hizmet talep edebilirsiniz. Sistemlerde totem tabelanın geometrik yapısında elips, yuvarlak, kare, üçgen veya prizma şeklinde bir görüntü talep edilebilir. Malzeme kesim işlemleri dijital CNC ve lazer kesim makineleri ile gerçekleştirilir. Bu nedenle seçilen tabela malzemesi açısından istenilen her üretim gerçekleştirilebilir. Günümüzde dünyanın birçok noktasında anıt totem tabela olarak adlandırılan özel sistemler de yer almaktadır. Bu sistemler ülkemizde ve bilhassa İstanbul’da firmamız tarafından da uygulanmaktadır.

 

Tabela Modelleri

İstanbul tabela reklam, Çok yüksek boyutlu ve bir anıt gibi görüntü oluşturan bu tabelalar özel ve estetik bir mimari gerektirir. Bu konuda tereddütsüz şekilde firmamıza güvenerek hizmet almanız mümkündür. Farklı bir ayrıntı olarak çok daha uygun bütçeli uygulamalar için ikinci el ürün talebi yapılabilir. Çünkü firmamız totem tabela ikinci el ürünleri sayesinde aynı malzemeler ile yeni uygulamalar sağlayabilmektedir. Yani eski kolon ve kasa sistemleri ile ışıklandırma sistemi kullanılarak, sizin için yeni bir tabela üretilebilir.

Etiketler
Totem tabela İstanbul
Totem tabela ölçüleri
Totem tabela fiyatları
Totem tabela örnekleri
Detaylı Bilgi İçin Bizi Arayın